Janeträning imorn

Äntligen frisk nu! For till stallet direkt efter skolan idag å red hon barbacka i ridhuset för vi har ju inte hittat nån sadel än så då rider jag hellre barbacka för jag kommer åt hon bättre då utan mammas stora klumpiga sadel..
Men det gick braa hon var väll lite stel för hon har ju vilat i 3 dagar så..
Imorn är det ju janeträning så vi skulle bygga vid 3 å sen hoppade jag vid 4 typ på eftermiddan :) ska bli kul!

Guu det är såå sjuuukt kallt ute idag så man typ förfryser hela kroppen om man typ är ute 5 min:S men det blir ju extra kallt då det blåser oxå..

Normal som vanligt..
Haha gölleponny:*


Dessa bloggar..!

Nu ska jag börja blogga på min vanliga blogg nu igen jag vet att jag tjorvar hela hela tiden men så äre! Ska blogga o hästlivet och de utanför i en och samma blogg, blir riktigt glad om ni läser den bloggen, kommenterar osv! 
 

Sjuuk

Sjuk så har inte varit till stallet nå å imorn är jag troligtvis hemma oxå,, så mamma hade min häst idag å imorn tar nog klara hon..
Hann bara till stallet en snabbis igår efter vi vart på ssab så gick ut å ledde hon i tjugo min med Anna istället..
Förövrigt så vann vi en iPad där borta för dem lottade tydligen ut en å tro det eller ej men vi vann! :D å sen på kvällen var ju Ida å dem å åt hos oss åsså bokade vi en resa ti Rhodos :) kulkul!

Lite blandade bilder får ni här ;)


*

Inget stall i dag för mig. Mamma hade djuret i dag så jag kunde vara hemma å plugga och städa mitt rum. 
I morgon har Marie henne då jag ska på hockey så hon ska rida dressyr på henne. 
Ska se på tv nu hejs! 
 

film från klubbtävlingen


Vill ha vinter och snö nuuu!

Vill att snöön ska komma nuu så man kan rida ute å tolka å allt :( tycker det är så sjukt mysigt på vintern med snö å jul ochy allt sånt :)

söndagsmys

Åh less på blogg.se gjorde ett långt inlägg men nu orkar jag inte skriva de igen! 
red i alla fall i  skogen med fellan skritta och travade i mörkret! Käkade god middag med mamma,daniel och mormor, Fick prata lite med dom.  Ska kolla solsidan sedan ta ett bad, ni får filmerna från klubbisen i morgon eller nå. 
 
 

<3

Sorry för att jag inte kunnat blogga på nån dag men min mobil har dampat asmkt så det har varken gott att logga in eller göra nånting.. -.-
Men igår var det iallafall klubbtävling,
Första "klassen" 0/0 vi men red inga snäva vägar eller sånt utan tog det bara lungt eftersom jag hade den där andra sadeln och underlaget var inte så jättebra.. Sen i 1m så petade vi första hindret -.- men mitt mål var som bara att hon skulle komma fram med halsen å som ligga kvar i galoppen å vänta som å det gjorde hon så jag är Supernöjd å hon hoppade jättefint hela banan :D


You are my sunshine you light up my world.

I dag var de ju som sagt klubbhoppning och jag red 1m till att börja med hon gick så där på framgoppningen, när vi kom in på banan så gick allt klockrent! Sprången var perfekta flytet rullade på, i omhoppningen fick vi jätte bra vägar och tid men då var de bommen som föll på sista hindret... Men vi kom ändå på en andra plats!
I 110 så kändes hon lite slut.. Men hon vi rev bara 1 hinder i grunden jag är jätte nöjd, hon är så duktig min lilla häst! ❤
Stackarn var inte så tävlingssugen i dag:


filmen från hoppträningen.

Jag kom hem där vid 04 i natt så jag hann aldrig lägga upp filmen då så jag gör de nu ist! 
 
I kväll blir de att klubbhoppa ska somsagt rida 1m,110cm, de kan hända att hon är lite trött från gårdagens hoppning så jag ska bara rida och ta de för vad de är en träning helt enkelt! 
 
Här har ni iaf filmen: 
 
 
 
Mitt lilla hjärta <3 

Everything is going to be alright maybe not today but eventually.

Rubriken får tala för sig själv men i bland äree såå.
I dag gick hoppträningen helt ok, hoppade bana 1m och sen 1,10. Allt flöt på helt okej hon blev lite tjurig en gång för att jag var och mixtrade för mycket. Sen när vi kom till en linje på 1,10 så var de en kombination i slutet och mim häst är ju inte lite sjuk då hon hoppade A hindret typ liggandes på sidan sen höll vi på att krascha men då hoppade hon B -hindret utan att ens ta i! Doc slet de rejält i min rygg och nacke.. De gör ont att bara öppna dörrar..
Hoppade banan ett varv till sen så att de skulle sluta bra och då gick hon som en klocka,mim älskade krigare ❤

Får se min älskade lillebror & pappa på måndag som jag saknat dom! ❤


Live the day as it would be the last.

I dag åkte jag till stallet med 15 bussen. Gjorde hö påsarna sen borstade jag och gjorde i ordning henne for ut och red på slingan 2 varv, de var kol svart så man såg knappt något men de gick väl bra ändå.Hon gjorde glädje ryck av att äntligen få komma ut. Skritt jobbade henne en bra bit på asfallt efter det gick jag till plan red lite lösgörande där doc med hack! 
 
Rensade även lite i sadelkammaren på täcken och schabrak så nu ser de ju lite bättre ut där i alla fall. 
I morgon är de hoppträning på schemat. 
 
 
Mina 3 jag har haft igenom tiderna älskar er nu,då,föralltid! 
 
 

Ingen sadel osv..

Igår hade ju vi markarbete, för det första så var akeley jättepigg å hon höll på att tjorva hela tiden å var jätte stressig å kändes jätte konstig varmed i början på övningarna men sen blev hon bara värre och värre å tillslut visste vi inte äns vad jag skulle göra å hon var svinsur hela tiden så då tänkte jag att det kanske var nått med sadeln.. Vi håller ju på att leta efter en ny sadel eftersom min har börjat bli lite förliten men den har som ändå sett ut att sitta helt okej, men jag tänkte då iallafall att det kanske var den så då hoppade jag upp barbacka å hoppade å då gick hon ju exakt lika avslappnat å fint igen åder är så konstigt för när man provar sadeln åsånt så verkar den ju i te klämma alls å den sitter ändå inte dåligt men tydligen så måste det hu vara nått med den eftersom hon fick helt damp av den.. Så jag ska ju absolut inte rida med den nåmer utan måste försöka hitta en ny så snabbt som möjligt, oxå är det ju klubbtävling ihelgen å då måste jag ha en sadel som är Alldeles förstor för mig men akeley kan då iallafall ha den och huvudsaken så klämmer den ju inte... Men vi får väll se hur det går på lördag.. Jag lär då fara runt som en liten trasdocka i den typ x| ajja det går nog braa ;)


dream as if you'll live forever,live as if you'll die today.

Med denna knasiga rubrik sparkar jag i gång inlägget. 
I dag är en dag jag bara vill sitta hemma låta tankarna flöda och bara lyssna på musik, se film och ta de lugnt! 
Marie har ju Barbie i dag så hon rider henne oxåå. I morgon ska jag ut coh långskritta för nu har hon gått så mycket i ridhuset,stackarn..
På fredag kommer Linda då blir det hoppträning. 
Nu har jag bestämmt mig för att rida klubbisen iaf, jag var inte så sugen på att göra de från början, men jag gör de ändå. 
Ska rida 1m & 1,10cm. Var så tveksam på om jag skulle rida den eftersom att den börjar först klockan 16 och de var hockey osv. 
 
 
Följ mig på Instagram de är ett måste ni hittar mig till namnet: eemeliell där laddar jag upp bilder från olika tillfällen! 
 
 
 
 
 
Nu ska jag ta mig ett bad efter de står jag i gång ytterligare en Johan Falk film, skulle jag tro. 

bra tips!

Läste just på hippson en jätte bra övning för er som vill lära era hästar att göra galopp ombyten. 
Att hästen kan galopp ombyten förenklar bara allt, men de är ju min åsikt. 
Barbie kan galoppombyten och hon byter endast när man ber henne om de så hon kan ändå rida snett igenom/förvändgalopp! Vilket gör allt enklare vid hoppning.
 
 
http://www.hippson.se/ridovningar/ridovning-galoppombyte-over-upphojd-bom.htm 
 
 
/ Emelie 

Stallfri dag

Åkte aldrig till stallet idag för hade utvecklingsamtal direkt efter skolan å sen for vi till storheden för Akeleys mat hade tagit slut, så vi for å köpte mat å sen gick vi inpå lite andra affärer oxå..
När vi kom hem så for jag ut å sprang lite i stället för hon hade ändå skötare Idag så.. :)
Imorn skulle vi nog ha lite markarbete på eftermiddagen,

Hittade lite gamla bilder på datan som får duga nu ;)


Running away from your problems is a race you never win.

I dag har jag inte varit på min skola alls då jag & mamma åkte till Piteå, vi skulle på studiebesök på Grans naturbruksgymnasie. Jag har ju haft funderingar på att gå de gymnasiet och då ville vi fara o kika! De var en jätte gullig syo som visade hos runt och berättade. Hann även träffa Angelica! 
När vi var klara där åkte jag & mamma in till Piteå och åt Thai mat. I dag är de bara 23dagar kvar innan jag sätter mig på ett plan som kommer att ta mig till gladare dagar & varma stränder, de ska bli såå skönt att få åka i väg ett tag speciellt över jul! Men kommer sakna min älskade ponnyplutt enormt mycket!  
I alla fall när vi hade ätit gick vi på en affär och jag köpte lite saker till Indras "hörna"  lite ljus åså. 
Sen åkte vi hem till Luleå igen. 
Hann rida i varma i dag oxå innan ridlektionerna började! 
Både i dag & i går har hon varit en dröm  att rida i dressyren alltså. Allt jobb jag har lagt ner nu under hösten har verkligen gett resultat är så nöjd med henne så ojj ojj! 
I morgon har Marie henne hon ska rida henne & sköta om henne så de blir min stallfria dag. 
 
Barbie 

Tänk vad stor skillnad de kan bli på ca 1år! 

Bernie 

STOR DISS!!

Hej!
Tänkte då göra en stor DISS till att dem typ ska ändra åldersgegränsen på ponny till 16!
Asså flr det första så kanske inte alla är "mogen" att gå över till storhäst än, å sen så kommer ju alla ponnyryttare försvinna! Eftersom om man är typ 14-15 å föräldrar har bestämt sig att man ska få en egen häst, så kanske dem inte tycker det är värt att köpa en ponny eftersom man bara kan ha den nått år så då köper dem em storhäst direkt istället, så då kommer ju ingen tävla ponny tillslut!
Å då har ju jag oxå bara kvar nått år till på akeley :(
Jag tycker då det är himla dåligt iallafall!

Simone


'

Hej!
Far nog till stallet direkt efter skolan för tänkte hinna rida lite dressyr i ridhuset, akeley har ju haft en kort vilovecka förra veckan så nu ska jag börja rida hon igen, ihelgen är det ju klubbtävlingar och payandjump på lrk så ska anmäla mig dit typ :)
Blir nog att hoppa, 95 å 105 typ., får se hur jag gör..

Schema för v,47
Mån:dressyr
Ti:utomhus
Onsdag:bommar/dressyr
Tor:skrittas
Fre:dressyr/uteritt beronde på underlag
Lör:klubbtävling
Söndag:ute kanskee...

Älskar dig min bästa lilla ponnyplutt<3

Simone


Let me tell you a story!

Orkade verkligen inte blogga nå i helg,men kan göra de nu ist. I lördags så var jag inte i stallet mamma fixade allt och Barbie vilade! Så jag fick umgås med mina fina vänner utanför stallet, riktigt kul sedan sov vi hos Peter.
Vaknade upp på söndagen käkade sen åkte vi till stallet. Red i kalla lite markarbete eftersom de inte har varit nå på hela veckan.
Sen så gjorde en tjej min dag hon skrev till mig på chatten, så sööt!
I dag ska jag försöka ta mig ut och rida men vi får se vad som händer.


Gymkhana!

Hej!
Det började med att vi samlades kl 12 å dem berättade lite åsånt om vad vi skulle göra ihelgen osv åsså lottade dem ut vilken häst man skulle få å vi fick ivory, sen gick vi å bytte om å målade oss :)
Vi red som sista laget å vi vann och gick vidare till finalen på söndagen :D 
Ivory var jätteduktig :)
Sen på kvällen var det spökkväll åsånt:)
Sjukt kul har vi hade vi iallafall:D
På söndagen var det ju finalen å då kom vi två,men alla kämpade på jättebra:) 

Hästtest

Gör väl samma sak som Simone i brist på annat. 
 
Har du/har du haft en…

Egen häst? Ja
Foderhäst? nej 
Medryttarhäst? Nee
Sköthäst? ja


Din häst
Namn:Okay Barbie 
Färg: Bork/mörkbrun 
Ålder: 15år 
Bästa minne med? Har så många :) 
Sämsta minne med? När vi kraschade och jag bröt nyckelbenet.
Högsta du hoppat? 140cm typ 
Har du tävlat, och isåfall i vilken gren? Hoppning och dressyr
Ras: Connemara 
Häst/ponny? Ponny

Hellre…
Stegra/bocka: inget av de 
Barbackagalopp över ett sommarfält eller snöfält? sommarfält :) 
Stor häst/ponny? Ponny
Hjälm med ventilation/hjälm utan? de sprollar 
Ridskor/ridstövlar? Ridstövlar
Hjälm/väst? Hjälm helt klart! 
Sporrar/spö? Sporrar 
Rida själv/rida i grupp? Beror på
Hoppning/dressyr? Hoppning

Hur många … har du?

Ridbyxor: 4 vanliga & 3 vita 
Hjälmar: 2
Ridskor: 1 par
Ridstövlar:1 par
Ridspön: vet inte..
Sporrar: 3 par 
Ridstrumpor: Har inte räknat 
Kavajer: en svart animo och en blå JW till salu. 
Schabrak: Alldeles för många
Sadlar: 1 :
Träns:5 trorja 
Benskydd/Lindor: 3 par, 4olika lindor 
Grimmor: Många.

Tävlingar

Har du tävlat i hoppning? yes 
Har du tävlat i dressyr? yes 
Har du tävlat i fälttävlan? Nej
Har du tävlat i galopp? Nej
Har du tävlat i en annan gren? Typ gymkhana isåfall..
Har du ett par vita ridbyxor? Jodå 
Har du en tävlingskavaj? Ja
Har du en tävlingsskjorta? Ja
Har du ett vitt schabrak? Ja
Har du vita benlindor? Ja
Har du en blå/gulrosett? en hel del 
Har du en clear round rosett? Ja
Har du en annan sorts rosett? Jadå  
Har du mer än 30 rosetter? de trorja 

Kan du…

Knoppa? Ja 
Göra inbakad svansfläta? Ja
Sadla? Ja 
Tränsa? Ja
Sätta på ett täcke? Ja
Kratsa hovarna? Ja
Rykta? Ja
Få en häst att gå i form? Ja
hoppa en bana? Ja
Duscha en häst? Ja

Har du…

Skrittat? Ja
Travat? Ja
Galopperat? Ja 
Hoppat? Ja
Fått en häst i form? Ja
Haft gymkhana? Ja
Lekar till häst? Ja
Galopperat barbacka över ett sommarfält? de har jag 
Hoppat barbacka? Ja
Stått på en häst? haha onödigt! 
Ramlat av? Ja
Suttit i damsadel? jorrå
Travat i damsadel? jorrå 
Galopperat i damsadel? jorrå
Suttit bak och fram på en häst? jorrå 

I dag så for jag till stallet efter skolan med mig hade jag min braiga vän Simon! Han hjälpte att blanda hö & byta vatten medans jag mockade. Red henne i ridhuset hon var hur fin som helst, galopp jobbandet som jag har lagt ner enormt mycket tid på nu har verkligen gett resultat ojj ojj så fin ❤
Skrittade av henne till Busshållsplatsen där Simon åkte i väg.
Skrittade hem igen tog hand om henne slogs med råttorna inne i hink rummet sen drog jag mig hemåt och sedan ut på äventyr.


Hästtest

HÄSTTEST

Har du/har du haft en…

Egen häst? Ja
Foderhäst? Ja
Medryttarhäst? Nee
Sköthäst? Nee


Din häst
Namn: Akeley
Färg: Brun
Ålder: 12 år
Bästa minne med? Alla minnen är typ bra utom dem dåliga ;)
Sämsta minne med? jag vet inte riktigt
Högsta du hoppat? 125-130 cm typ
Har du tävlat, och isåfall i vilken gren? Hoppning och dressyr
Ras: Tysk imp, men hon är typ welsh skulle jag tro..
Häst/ponny? Ponny

Hellre…
Stegra/bocka: bocka typ..
Barbackagalopp över ett sommarfält eller snöfält? Båda typ:)
Stor häst/ponny? Ponny
Hjälm med ventilation/hjälm utan? Med såklart
Ridskor/ridstövlar? Ridstövlar
Hjälm/väst? Hjälm hehe skulle se lite konstigt att rida med väst utan hjälm:p
Sporrar/spö? Spö typ
Rida själv/rida i grupp? Beror på
Hoppning/dressyr? Hoppning

Hur många … har du?

Ridbyxor: 2vanliga & flera vita
Hjälmar: 2
Ridskor: 2 par
Ridstövlar:1 par
Ridspön: vet inte..
Sporrar: 1 par
Ridstrumpor: Många, fast alla verkar hela tiden försvinna
Kavajer: 1
Schabrak: Alldeles för många
Sadlar: 3 :S
Träns:alldeles för Många.
Benskydd/Lindor: 2-3benskydd kanske, nåra lindor
Grimmor: Många.

Tävlingar

Har du tävlat i hoppning? Ja haha
Har du tävlat i dressyr? Ja
Har du tävlat i fälttävlan? Nej
Har du tävlat i galopp? Nej
Har du tävlat i en annan gren? Typ gymkhana isåfall..
Har du ett par vita ridbyxor? Ja flera stycken
Har du en tävlingskavaj? Ja
Har du en tävlingsskjorta? Ja
Har du ett vitt schabrak? Ja
Har du vita benlindor? Ja
Har du en blå/gulrosett? Ja å inte bara en ;) hihi
Har du en clear round rosett? Ja
Har du en annan sorts rosett? Ja hehe
Har du mer än 30 rosetter? Hehee joo verkligen..

Kan du…

Knoppa? Ja hehe
Göra inbakad svansfläta? Ja
Sadla? Ja
Tränsa? Ja
Sätta på ett täcke? Ja
Kratsa hovarna? Ja
Rykta? Ja
Få en häst att gå i form? Ja
hoppa en bana? Ja
Duscha en häst? Ja

Har du…

Skrittat? Ja
Travat? Ja
Galopperat? Ja
Hoppat? Ja
Fått en häst i form? Ja
Haft gymkhana? Ja
Lekar till häst? Ja
Galopperat barbacka över ett sommarfält? Säkert nån gång
Hoppat barbacka? Ja
Stått på en häst? Ja
Ramlat av? Ja
Suttit i damsadel? Nä
Travat i damsadel? Nej
Galopperat i damsadel? Nej
Suttit bak och fram på en häst? Ja


ETT ÅR MED AKELEY IDAG!!:D

För exakt ett år sen köpte vi Akeley,
Ett helt underbart år har vi haft och jag hoppas vi får mångamångaaa mer år tillsammans! :)

Älskar dig min bästaste lilla ponny! <3


stallfri i dag

I dag så har jag stall fri dag. Eftersom att Marie har henne & hon rider henne så har jag ju som inget "ärende" dit i dag..
Så ska fara på hockey med Lisa. 
Så har inte så mycket hästigt att blogga om i dag. Och antar att ni inte orkar läsa om mitt vanliga liv oxå!  
Men i morgon ska jag till stallet efter skolan sedan på kvällen blir de väl ngt annat skulle jag tro.
 
 Här får ni två mysiga höstbilder på mig & Bernie, min första ponny. 
 

 

Gymkhana ihelgen!:D

Orkaaa hela mitt inlägg försvann -.- iallafall hoppade jag Shadow syrrans häst igår flr hon är sjuk så brukar rida han då,, gick braa tränade mkt med bommar framför och bakid hindret osv..
Men nu ska dem få en kort "vintervila" å sen kommer det ju lite klubbtävlingar åsånt lite senare till jul :)

ihelgen är det gymikana tävling å Jag,Ida,Frida å Marie ska ha ett lag för LRF! Å sen på kvällen äre spökkväll åsånt, KulKulKuk!! :D


Lille häst ❤

När jag kom till stallet så bytte jag om, blandade maten. Gjorde i ordning henne, skrittade fram henne ute.
Gick in i ridhuset, Joggade i gång henne Sedan började jag jobba henne lite mer. I dag la jag mest fokus på att hon skulle bli kvick och smidig i bakkärran gjorde många bakdels vändningar, ökade och minskade galoppen.
Tog fram en bock och rullade över den, på en 8 volt och en hel del andra "övningar".
I morgon har Marie henne och då ska hon även rida henne!


Snow

Vill ha snö nu så de går att rida ute!
I går var jag och skrittade med Ida.

I dag har jag hunnit göra bort alla läxor på skolan så jag ska vara längre i stallet i dag.
Ska inte stressa så de blir skönt!
Så i dag får hon lite hårdkörning eftersom hon har haft 2 lal dagar!
Sitter på bussen på väg mot stallet nu, bloggar mera i kväll
Hittade ingen hästbild så den får duga 😘


12/11-12

Hann inte blogga igår för var och tränare när jag kom hem från stallet,
For ut och långskrittade med Ida å madigan på eftermiddan igår å bara babblade på om allt, hade skötare igår oxå så var inte där så länge...
Schema för v,46
Mån:långskritta utomhus
Tisdag: lite lungt i ridhuset
Onsdag: Dressyr,markarbete eller utomhus beroende på väder osv..
Torsdag:dressyr,uteritt
Fredag,ute/inne

Är så svårt flr man vet ju inte om det går att rida ute beroende på underlaget osv..

VILL HA SNÖ NUU!!! Så det går att rida utomhuuus!!
Är så less på att bara kunna rida inne..

Lite bilder från igår och helgen:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c049606ee48fd61e1b0.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c419606ee492bb04880.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c73ddf2b350550000ee.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25c89e087c31bdbd70303.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a25d049606ee49096d1ad4.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a275d99606ee717a20dbc2.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_50a275d99606ee717a20dbc2.jpg" class="image">


Orkar inte säga så mycket mer än att i dag red Izabell henne ❤


kurirentävlingen

Hej!
Hann inte blogga nå igår men igår debuterade ju jag och akeley våran första dressyrtävling, hon var så sjukt mkt finare än vad jag trodde hon skulle vara eftersom jag inte kunnat rida nå ordentligt i veckan, men hon var iallafall sjukt fin å lydig å jobbade jättebra.
Väl inne på banan blev hon jätterädd för domarn men jag fick henne ändå att gå förbidär åsånt men hon var lite spändare under programmet:)
Men är ändå jättenöjd med tanke på hur jag kunnat "förbereda" mig...
Sen i LC idag så fick jag ett pet på Sista hindret!men hoppade ju må hacket å hon gick faktiskt jättebra ändå!:)
Red sista klassen oxå å den gick hon såå sjuuukt bra på!! Hade svinbra flyt å fick jättebra vägar så vinst å även snabbast tid i hela klassen! :D
Blev även ett silver i KurirenMästerskapen!:D
Rätt så lyckat slut på tävlingsäsongen!:)


Klass 2

LBn gick bättre som jag även trodde. I omhoppningen så hade jag nog helt okej tid har inte sett vad jag hade..
Men bommarna var inte på våran sida i dag så vi rev första i omhoppningen vet inte vad hon riktigt gjorde med bakbenen men den bommen föll i alla fall. Så vi kom på tredje plats med 4 fel de var bara Isabell & Lisa som var nolla många med 4 fel/mer och uteslutningar så jag är nöjd över min och barbies tävlingshelg nu är detta år avrundat de kommer en klubbis i november men de räknas inte på samma sätt.

De har varit mitt bästa tävlings år som jag har fått spendera med mitt fina hjärta.


Klass 1

Sitter och skrittar av från första klassen en LC= 90 cm. Jag är hyfsat nöjd hon var lydig å allt de men hon blir så slarvig när de är så lågt så vi petade 4:an. vilket är synd för de var en Barbie omhoppnin. men dom andra blev nog glada när vi rev;)
men då får vi ladda om för nästa klass som startar om någon timma skulle jag gissa.
Älskar dig ändå min lilla häst bara du tar i lite till när de är så lågt! ❤

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_509f8ae5ddf2b338a20025d4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_509f8ae5ddf2b338a20025d4.jpg" class="image">


Kuriren dag 1

I dag var de ju som sagt dressyr. De var barbies allra första dressyr tävling så hon var tyckte att se var konstigt att de inte fanns nå hinder.. Och att se var staket å så var hon även spänd för domaren.. Men jag är ändå jätte nöjd över henne, när jag sen skulle gå ut från banan så började domaren prata med mig hon sa att Barbie var en riktigt fin ponny och en snygg modell som hon hoppades på att få se mer av, hihi så de var rätt kul å höra sånt oxå!
Vi red i hop 61, 37 procent jag är nöjd över de med tanke på hur spänd och laddad hon var.

I morgon skolar vi om till hoppning. Då jag kommer att rida dom 2 sista klasserna LC, LB.
Ska ta och försöka att hoppa i säng nuu..
De var även riktigt kul att få träffa många vänner i dag, har inte träffat dom på ett tag så de var kul! :-)

(Bilden är ej från i dag)


Kuriren dag 1


animo kavaj

De blev så att vi köpte en ny kavaj i går. En svart, på bilden så är den blå men jag hittade ingen bra bild på en svart.. 
denna snygging! 
  
 
Sen säljer jag då min gamla kavaj som jag har ägt i ca 1 år. Den är inte använd så jätte mycket så den är i skick som ny! 
En blå JW kavaj för  950 :- i stl 8 
 
Där hade vi en rätt bra bild på kavajen om ni är intresserade eller om ni vet någon som behöver en kavaj så kan ni väl skicka ett sms till 072-231 88 84 
 
 

Underbara vänner ❤

Ligger i sängen å håller på att somna men mina underbara vänner håller mig vid liv! Skriver med 10st samtidigt fy vad man får kramp haha aya!  

I dag så joggade jag till stallet. De tog ca 10-15min men jag bor en bit i från så tyckte att jag var duktig..! 

Red henne i ridhuset i dag jobbade lika som i går över gångar osv. När jag hade ridit klart så duschade jag av henne lite så hon ska se ut för nånting i morgon!
Underbara mamma kom med Max mat till stallet de var gode najs. Jag kommer att start runt ca 13 i morgon, så jag hinner sova ut skönt! :D
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll så "syns" vi i morgon!


Dressyrdebut imorn

Sitter å ser xfactor nu, kom nyss hem från stallet. For till storheden direkt efter skolan för vi skulle fara å hämta en sadel vi skulle prova,Men den passade inteee så vi måste försöka hitta nån ny då..-.- red iallafall i ridhuset idag för att försöka rida igenom programmet fasten jag hade hacket.. Gick väll helt okej ändå:)
Imorn är ju första dan på kuriren och dressyrtävling då..
Ska väll till stallet vid 11 imorn eftersom första klassen typ kommer ta 5 timmar -.- så jag behöver ju verkligen inte stressa,
Ajja hoppas vi syns imorn :)

Simone

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_509d5db2ddf2b338820009c8.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_509d5db7ddf2b3388e0008fc.jpg" class="image">


häst rubriker..

Tycker att det är rätt svårt att komma på rubriker till hästbloggar antingen blir de t,ex Onsdag eller vart man har ridit.. 
Men i alla fall så har jag varit i stallet i dag jag började med att skritta fram ute jobbade henne lite hon är så mycket finare ute! Sedan joggade jag henne lite i traven. Gick därefter in i ridhuset jobbade mycket med bakbenen som vanligt i dag var dom betydligt bättre:D Gjorde mycket övergångar så hon ska bli mer kvick! Red igenom programmet. Gick ut och travade av henne ute på hårdare underlag! Lät henne trava på och sträcka ut benen. 
När jag skulle ta på mig mina tretorn så sprack den andra stövelns dragkedja... Blev gode less,de är så dåliga dragkedjor på tretorn stövlar..! 
Så de var lite panik med att hitta några stövlar till att ha i helgen men de löser sig, antingen kunde jag låna Linda Fredrikssons/ Linneas :) 
Kunde inte vara så länge i stallet i dag utan åkte hem vid 18, så har jag pluggat till 20. 
Har tagit med mig mitt hopptävlingsträns och martingal som jag tänkte smörja upp, så har jag mindre att göra i morgon smart! 
 

 
You are my sunshine! 

---> Stallet

Slutade tidigare idag(SkönT) så far mot stallet nu, höll på att säga att jag kanske måste börja packa till tävlingarna men så kom jag på att dem är ju hemma.. Tycker såklart det är roligt att fara å tävla längre bort men de är ju alltid skönt att tävla hemma och här är ju alla kompisar som inre tävlar längre bort :)
Åsså slipper jag ju packa å planera så mycket,
Blir nog att bara rida igenom programmet å sen kanske fara ut en sväng,får väll hoppas att hon är bättre i munnen så jag iallafall kan rida med bett på lördag Elr imorn, men stoppad en jöttebra salva på hon igår så vi får väll hoppas att den ger resultat ;)

Bloggar väll mer ikväll då :)

Simone


Markarbete me Akeley

Mamma kom å hämtade mig på skolan idag vid lunch flr skulle till en fotspecialt osv, for iallafall å kollade på lite olika sadlar för måste ju köpa en ny sadel då min har blivit för liten å trång för akeley..
Så måste börja leta efter ny.. När vi var klara på stan for jag direkt till stallet å red, hade hacket i dag igen för att såret ska få läka ordentligt, jobbade mkt lydnad å mkt övergångar från trav till skritt galopp till trav,så hon ska bli mer lyhörd för mina hjälper å tygeltag för på hacket vill hon gärna bara lägga sig i handen å dra emot..
Red lite över cavaletti oxå å jobbade vidare:)
Men det gick bra sen i slutet blev det bara att hon ville börja hänga lite igen eftersom hon inte riktigt orkade sätta sig å jobba nå mer.
på kvällen skrittade jag å Emelie ut på långtur i kylan å jag kan då verkligen säga att mina händer å tår var IsbitaR sen då vi kom tillbaka :v Ajja det är då härligt att det börja komma snöö!!:D
Ge gärna förslag vad ni tycker vi kan blogga om förutom om Barbie å akeley då såklart :)


Onsdag!

Sitter hemma och tittar på Stalkers på tv3. Kom hem från stallet vid halv 9. Åkte dit i dag direkt efter skolan. Red ut med Anna och trolle efter vägarna, nu när snön har kommit och bilarna har packat i hop de så gick de faktiskt bra att rida på! 
Jag tycker själv att de är riktigt viktigt att variera underlag. Nu när de har varit så dåligt ute så har de blivit riktigt mycket inomhus ridning vilket jag inte riktigt tycker är trist. Och i vårat kalla ridhus så är de inte riktigt så bra unerlag de är rätt tungt och djupt. Därför så passade jag på i dag att rida ute på ett "hårdare" underlag. 
 
Senare på kvällen så for jag ut och skrittade med Simone i 45min, vi pratade mycket om bloggen hur vi ska kunna utveckla den. Så klart en hel del annat givetvis. mysigt var de, vi fick även se norrskenet på himmlen! 
 
 
Den här veckan kommer det att vara en hel del bilder på Indra för de var just den här helgen för ett år sedan som allt helvete började som tyvärr tog sitt slut den 4 april..  Så ni får stå ut med att de kommer mycket bilder på just Indra och kanske texter i bland, bara för att jag saknar henne så otroligt mycket och jag börjar först nu inse att hon inte finns vid liv och att jag troligtvis aldrig mer kommer få se/röra henne igen. Den tanken gör riktigt riktigt ont.. <3 

tell me something i don't now, tell me something i care about.

I dag så åkte jag till stallet direkt efter skolan. Mockade sedan gjorde jag i ordning for ut och skrittjobbade sen gick jag in i kalla ridhuset. Började med att trava, i ett rätt friskt tempo sedan började jag att jobba henne mera. Red mycket på volt i dag och försökte få henne avslappnad och mjuk. I galoppen red jag mycket snabba och korta galoppfattningar så att hon skulle få med bakbenen och sätta sig i fattningarna. Avslutade sedan med att rida igenom programmet ett varv. 
När jag ridit klart så blandade jag maten, gick ut med höet åde. 
Satt uppe i teorisalen med en massa stallisar och pluggade lite, mysigt! 


 
 
Min fina lilla ängel 
Min fina lilla häst, du är saknad för varje dag som går.  Ingen kommer någonsin kunna tabort spåren efter dig, jag fick spendera ett halv år med dig av de kanske jag spenderade 3 månader på ryggen resten från backen...   De må vara dom både bästa men samtidigt dom värsta minnena jag haft. 
Din plats är och kommer alltid att finnas kvar min älskade Indra!  
 
För er som inte har läst bloggen tidigare kan kolla filmen.. 
 
 
 

*

For till stalle direkt efter skolan så jag skulle hinna rida i ridhuset,eftersom ridskolan har bokat hela ridhuset på måndag å tisdag kl 6 till 7-8 typ,
Red iallafall igenom programmet åsånt å jobbade igenom hon lite men var lite svårt för var tvungen att rida med hack eftersom hon var fått ett sår i munnen..
Men det gick bra ändå :)
Sen var jag en stund me Emelie å alla på klubben :)
Imorn blir det bara lite bommarbete å fortsätta jobba i dressyren :)

Fotade Inge idag så ni får nöja er med lite blandade bilder på hestarna,

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_509962a2e087c3252b593f21.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3570645/images/2012/pic_509962a2e087c3252b593f21.jpg" class="image">


Dressyrvecka innan kurirenspelen

Gör som Emelie å gör ett schema för veckan..;)
I helgen är det ju kurirenspelen på Luleå ridklubb, första dan är det ju dressyr å andra dan är det hoppning så det blir ju debuten i dressyr..
Ska rida LB:1 an bara för att det är det ända jag kan så.. Åsså LC LB i hoppningen eftersom det inte fanns nån la osv.. Ajja det blir bra ändå :)

Måndag: ut å långskritta,
Tisdag:dressyr
Onsdag:markarbete
Torsdag:lite lugnare ute
Fredag:dressyr

Så ser väll min vecka ut på ett ungefär:)

Simone


Börjar blogga här igen!! :)

Hej! Tänkte ta och börja blogga här på jjumpriders med Emelie igen :)
 
jja dem flesta vet väll redan allt om mig men kan ju berätta lite kort för er som inte visste.
Jag heter Simone Sjöström är 13 (fyller 14 23 december) å bor i Luleå här i Norrland. 
På fritiden är jag med mina underbara vänner och djur!
Jag har ett C-ponny sto på 12 
år som jag tävlar i hoppning upp till nationell nivå eller vad man nu ska kalla det.. 
Iallafall hon heter Akeley, henne har jag bara haft i snart ett år,
 
Simone

Underlag?

 

vecka 45

denna vecka som är vecka 45 kommer att se ut ungefär så här: 
måndag: promenera ute och springa lite ca 50 min! 
tisdag: Dressyr för Camilla 
onsdag:Försöka att komma ut och rida lite. 
torsdag:Dressyr 
fredag: Dressyr 
lördag: Kuriren mästerskapen, dressyr LB:1 
söndag:kuriren dag 2 hoppning LC,LB (eftersom att de ej finns någon högre klass). 
 
I dag var jag ute och gick med Barbie,Anna och Trolle.
Vi joggade även lite då & då. Vi var ute i ca 50-60min. 
I morgon är det alltså dressyr på schemat -.-
 
 
 
 
 

Hoppträning för Linda!

Hoppträningen i dag gick super! Vi la ner mycket energi på framridningen själva galoppen vi fick göra mycket tempoväxlingar. vi fick stå upp och galopp jobba dom i ett 200 meters tempo sedan upp till ett tempo på 300 sedan ner till 200 igen osv. Ban hoppningen gick också riktigt bra, hon var nästan för lydig och följsam så vi fick flytta upp från pessoa till ett vanligt tränsbett.Då blev hon doc lite svår att ta tillbaka.. 
Har inte så mycket mer att säga om träningen så ni får titta på den själva!  
 

Följ oss via bloglovin.

 
Följ min blogg med Bloglovin 

följ oss via bloglovin!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3853524/?claim=dum6jkxjaef">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Emelie Lamppa

Tänkte göra en presentation av mig själv. 
Jag heter Emelie Lamppa och jag är 15 år sedan september. Jag är en tävlingsryttare som satsar inom hoppningen. Jag har hållt på att tävla i ca 1 år sammanlagt! Just nu tävlar jag på LA nivå (110cm). Jag befinner mig i en stad uppe i norrbotten som heter Luleå. På min fritid så är de hästen som gäller och så klart vännerna på sidan om. Jag har börjat fundera på mitt gymnasie val och de börjar luta sig mot Grans naturbruksskola i Piteå, men planer kan ändras så vi får se vad som händer. 
 
Min ponny: 
Okay Barbie född 1997 hon är 143cm. Hon har varit i mina ägor i 6mån. Och de har varit mina bästa månader i hela mitt liv! 
Barbie med tidigare ägare tävlat elit lag mvsb. Min och barbies tävlingssäsong som varit från April-November 
har varit riktigt bra. Vi gjorde våran tävlingsdebut i kåge där vi vann båda klasserna 90,1m. Sen var de tävling i älvsbyn,piteå där vann vi oxå båda våra klasser. I slutet på Juni var de tävling i björsbyn, Då höll vi på att värma upp till andra klassen då olyckan hände vi skulle hoppa fram på oxern så blev distansen alldelens för fel. Men så snäll häst jag har så hoppar hon alltid hur hon än kommer. Men den här gången ledde de inte till de bättre så vi kraschade igenom hela hindret och efter. Barbie klarade sig jätte bra vilket var tur!!! Doc så bröt jag nyckelbenet. Men så går de i bland. 3/4 veckor efter kraschen så var vi i gång och tävlade i piteå där DM.et gick jag hade inte tänkt att rida den men nu hade jag kvalat dit så jag red den i alla fall den gick i LA (110cm) Vi fick 3 nedslag men 2 av dom var mitt fel helt och hållet. De var rätt dumt att dom hade lagt LAn i slutet av helgen då hästarna är så trötta men de är ju de som är lite mening med det hela. Så med tanke på att jag egentligen inte fick sitta på en häst på 2 månader så skötte vi oss bra igen! 
 
De var nog allt jag hade att berätta jag hoppas verkligen att ni som läser bloggen hade kunnat länka den på era bloggar.. För nu har jag ju inte bloggat på så länge så då tappar man läsare.. Men de vore hur snällt som helst TACK till er som gör de. 
 
 

Tävlingsfilm från hemma tävlingarna!

 

Nu är bloggen igång igen!

Jag kan nu medela er stackare som fortsatt följt våran blogg även fast vi aldrig bloggat.. 
Men nu har jag lagt min vanliga blogg åt sidan och ska göra de under en tid! Men jag var doc då sugen på att ha en hästblogg så då "börjar" jag om igen , hade jag tänkt! 
 
I dag så red inte jag Barbie utan lilla Isabelle var i stallet. 
Så jag lät Isabelle rida hela passet på barbie i kalla ridhuset, hon fick rida lektion för mig. Vilket jag själv tycker är nyttigt för min framtid. 
Så vi började med att hon fick trava på lina i båda varven! Sen så släppte jag dom på halva fyrkanten då hon fick känna på att Barbie lyssnade å henne. Dom ökade/minskade gjorde halt osv. 
Sen fick hon även testa på att galoppera på henne, dom båda var så duktiga de är tur att Barbie är så snäll som hon är! 
 
I morgon förbereder vi dag 2 hoppträning för Linda, Vi hade hoppträning i fredags oxå. 
Vi jobbade mycket med följsamhet och att man ska ha ett jämt tempo igenom hela "banan/ övningen" från en början var hon bara allmänt jobbig men sen i slutet löste sig de mesta och allt flöt på som de brukar. Man får inte glömma bort att de är hästar och inga maskiner. 
Fick mycket komplimanger & berömm utav Linda när vi var klara vilket gjorde att de kändes så mycket bättre! 
 


 
  
Där var en hel del bilder från våra hemma tävlingar som vi hade tidigare :) 

RSS 2.0