Blogg paus även här.

Jag har ju som säkert alla vet 2 bloggar och de är omöjligt att hålla i gång båda två nät man har skola..
Så om ni vill läsa så får ni kolla den för jag skriver lite smått och kort o Barbie där: )
http://eemelielamppaa.blogg.se/ snälla fråga mycket i blogresponse!!!
Tänkte iaf säga att i morgon ska jag vara med på Jane träningarna och även Söndag.
Får se om jag inte har ont nå i helgen annars ska jag till Piteå nästa helg och tävla.
Men ha de bra och hoppas verkligen ni läser min andra blogg och kanske kan ni vara gulliga och skriva nått i blogresponse!

Bloggpaus!

Jag sta ta en bloggpaus nu när skolan börjar för har så himla stressigt att hinna med allt,men börjar nog blogga kanske lite senare när jag känner att jag har tid igen :)
/Simone

13/8

Den här dagen är väldigt speciell fast den skulle varit en månad till baka... Men kan i alla fall berätta! den 13/7 2010 så fick jag min första ponny! Kan berätta hur allting gick till! :D
 
Vi var i stugan ute och solade på bryggan mitt på sjön så säger mamma att vi måste fara till stallet och spåna Ericas box för de skulle komma en häst som skulle hyra boxen av Erica tills hon kom hem med sin häst från bete!
De var de ända jag fick veta av mamma!... Så vi far dit och de var 7kt varmt Felicia & Anna var där vi tjatade på mamma om att vi ville fara och bada i Haga! Men mamma satte mig bara i en massa nya arbeten!
Så kommer de in en karl som frågar om de var jag som var Emelie Lamppa! så sa han att de var en kille där ute som ville träffa mig, sa han surt! haha så kommer ja ut så är de 10000 pers som står och filmar så kommer då en tjej och leder en ponny med presentsnören runt halsen och mamma säger någonting om att de var min ponny och jag dog av glädje tårarna rann! De var nog bland den bästa dagen och kommer vara i hela mitt liv! För jag hade kollat på han på annonser och då hade mamma redan varit och provridit han! haha ja så blev det! :D
 
 

Äntligen

I dag fick jag äntligen sätta mig på ryggen på min fina Barbie! Hon passade verkligen till namnet i dag, även fast jag kanske inte kunde rida mitt allra bästa eftersom mitt nyckelben inte är helt läkt... Men red lite dressyr kan man säga jag testade mig fram så de inte skulle göra ont och jobbade henne samtidigt.
Var så otroligt glad att få sitta där uppe igen, hon var så fin och lydig min lilla ögon sten❤
Har iaf haft en riktigt rolig helg borta i Piteå med Angelica,Sanna och julia❤


Besthest<3

for till stallet med ida vid 11 tiden,gjorde allt å red ett dressyr pass på plan.
jobbade inte så mkt med formen utan mest lydnad åsånt å hon var jättefin å lydig fasten hon typ bara skrittats å tagit det lugnt i veckan,men det kanske behövdes ;)
imorn ska vi hoppa lite,inte nå mkt eller högt utan bara lite markarbete å sånt :)
för nästa helg blir det att fara till SURF å tävla, NMet går ju där så vi får väll se hur det går men finalen går ju i MSV så det blir väll att debutera det där om allt känns bra :) rider nog LB,LA,LA,MVS, brukar aldrig rida fyra klasser på en helg men vill gärna ha en förklass innan "kvalklassen" som ;)
 
Älskar dig min finaste lilla prinsessa <3

Dålig uppdatering-.-

Hej!
Förlåt att jag typ aldrig bloggar men blogg.se dampar as mkt på mobilen å det går inte äns att publicera nå inlägg :O å våran vanliga dator hemma segar svin mkt..-.- så man orkar typ aldrig blogga på den...
tänkte iallafall att jag skulle passa på att blogga nu när jag bor hos mormor å tar hand om hennes hundar åsånt:)
Veckan i Stockholm var jättebra!:)Var över 30 grader varmt å strålande sol varenda dag !:D
träffade även Malin baryard och Pether Markne;) Åsså var vi ju å pussade på lilla Nemo som stod där en bit bort :')
Hehe de ringde mamma på kvällen dan innan vi skulle fara å frågade om vi var i årsta för det hade sett att jag skulle dit å tävla åsånt så då rimgde dem oss å sa att nemo bara stod en liten bit från stallet vi stod i :) så vi åkte dit å hälsade på han å han hade det jättebra å dem har så kul med han å han är ju så söt å charmig så alla är ju så kära i han :')<3
 
lite bilder från Stockholm :)
 
 
 
Min lilla charmknutte<3
 
/Simone
 
 
 
 
 

hela inlägget försvann

hela fucking inlägget jag skev for bort så ork it skriva de igen kommer iaf inte att blogga har på minst 1 vecka och om ni vill läsa om vad jag kommer göra här nere så läs min egna blogg där jag bloggar om min vardag utanför stallet så klart :) http://eemelielamppaa.blogg.se/ läs och fråga i blogresponse?! Resan gick iaf bra!
 
 

RSS 2.0